2021-05-31
有趣地发现,原来打边炉都可以串住打。平时任食打边炉都系自己出去夹或者执好哂一碟送上枱。。今次好特别,系一串串咁打边炉!上到去餐厅环境唔算好大,我地6点上到去仲要差不多满座。好彩距离晚饭时间算刚开始,有位即入我地就先食啦😆一坐低职员会问拣边款汤底,我地决定食药膳胡椒鱼肚汤,想试两款汤底加25蚊就可以。汤底上到好香浓,入面加左啲药材,红枣,大量胡椒同2件鱼肚。。出面有2个大雪柜,入面放左好多不同嘅串串,仲有好多打边炉材料。酱料区串串好方便,拎完啲食物直接成串放入锅,熟左一串串食,好有趣!可以挑战下串串塞爆个签筒😂我觉得餐厅啲牛牛质素几好,起码唔系啲平嘅肥牛,而且食落都有牛肉味唔肥另外芫茜牛,中意食芫茜的话必食!我觉得都几夹,个味好清新🤣仲有海鲜㗎,出面雪柜可以拎螺,纸仔又可以点沙白。海鲜类都新鲜,入口唔会成口沙,有鲜甜味。饮品种类好多!必饮菓汁先生同鸿福堂小樽装,因为坊间好少见!不过我地呢个胡椒锅真系愈滚愈辣,好辣呀!睇下我地煮左个粉丝食,上面全部痴哂胡椒。。。。。。好辣。。。所以要食番杯雪糕先呢度我觉得环境有小小迫,不过员工十分殷勤友善!赞!仲有如果唔想等,记得一定要订枱!我地走嘅时候出
酱料区
另外芫茜牛,中意食芫茜的话必食!我觉得都几夹,个味好清新🤣
饮品种类好多!必饮菓汁先生同鸿福堂小樽装,因为坊间好少见!
所以要食番杯雪糕先
呢度我觉得环境有小小迫,不过员工十分殷勤友善!赞!仲有如果唔想等,记得一定要订枱!我地走嘅时候出面好多人等,多人订枱的话仲可以订房仔㗎🤫