2010-02-02 173 浏览
之前系HUNG HOM 食过几次都好正,D STAFF又好人,吸左张咭仔度有埋其他分店ADDRESS所以经过开TM 专登走入去食.去到收银一个肥肥地马尾HIGH LIGH阿姐,同我好唔耐烦地落单,(我已经系埋枱即叫唔驶谂果只)叫左2个鸡肶扒同一个搥非,要即炸既唔该,(叫既时候我都好有礼貌)神奇既事发生LA!!阿姐:即炸要等WOR(态度神串,妙咀,黑面)我:咁等LA..阿姐:要等10分中WOR!(态度再神串D,再妙咀D,再黑面D)我:咁等LA唔该,转头攞THX!.(你唔系以为我系斯文人挂!!!)阿姐唔知掟左D咩好似系个DOU 掟到响晒我拎转面睇下,佢一野夹左2件扒返炸女友忍唔住气话,喂即炸WOR,阿姐先再M口M面咁夹件搥同翼落去炸,女友话佢咁既态度,,,,,,,之后果D买野既客仔全部都好似排队比钱受佢气咁,绝对系叫D客走.....跟住女友唔知揾咩咁系咁望,最后发现左个热线,女友就企正系佢面前打去,老细接听,呵呵.女友如实报导,话佢掟野发老皮,叫佢即炸就冇件事,不如唔好话有得即炸LA,见佢炸左先费事咋!!老细问系咪肥肥地金毛既(应该成日比人投诉....),女友话系,问佢系咪太子女唔忧做,个
所以经过开TM 专登走入去食.
神奇既事发生LA!!
阿姐:即炸要等WOR(态度神串,妙咀,黑面)
我:咁等LA..

女友忍唔住气话,喂即炸WOR,阿姐先再M口M面咁

老细问系咪肥肥地金毛既(应该成日比人投诉....),女友话系,问佢系咪太子女唔忧做,个老细话佢冇咁既福份,公司系唔容许咁,会跟进..

之后个阿姐听到我地投诉佢就死晒狗,转晒样!
(要咁串既就唔好咁怕投诉LA!唔系见人有礼貌就当人傻仔下话!
大家揾食啫下下要人投诉就冇谓LA)
以后去返HUNG HOM 一世唔黎呢间!等炒LA阿姐!