2024-06-28
几个fd都话呢间申子居酒屋嘅食物一流,尤其系串烧,所以先book枱,果然有口皆碑,好满意成个体验呀!✨串烧类✨$18-$128🐮极上盐烧牛舌芯超好食,软滑而又唔肥腻,口感一绝!值得嚟试🐷 舞茸豚肉卷,肉质软嫩,半肥瘦豚肉片包住个汁爆香嘅舞茸,系必试嘅菜式之一🎏汁烧活白鳝同大葱鸡肉串烧都好好味,白膳肉质超弹牙,表皮烧得香脆,鸡肉香口嫩滑,配大葱口感清爽,我哋仲忍唔住叫多咗串葱✨料理✨$148-$168🎏汁煮左口鱼群边极鲜嫩,以鱼子点缀,鲜味更突出🦀蟹肉粥好浓郁,唔单止蟹肉好鲜甜,仲以菇菌同鱼子嚟提味,份量都几足够,两个人一齐食啱啱好~✨ 烧饭团✨$58最后先上嘅饭团有两款拣,外脆内软,饭焦同烧得干身嘅明太子好夹,仲有渍菜点缀,正!PS居酒屋本身都好清静舒适,staff友善体贴,仲叫我哋唔洗急住交枱~可以话系一间笋呼呼嘅居酒屋!
✨串烧类✨$18-$128
🐮极上盐烧牛舌芯超好食,软滑而又唔肥腻,口感一绝!值得嚟试
✨料理✨$148-$168
🎏汁煮左口鱼群边极鲜嫩,以鱼子点缀,鲜味更突出
✨ 烧饭团✨$58