2016-12-23
今日同朋友去食串烧咖啡,入到cafe见到地方都好骨致,地方少少但足够比一班朋友一齐黎聚会,会系一个好既选择。第一样试既系芝士薯条,份量很大份,足够三至四个朋友一齐分享一齐食。但不要睇少小食,呢一份薯条系十分饱,加埋芝士系面,如果想倾计既,会系最好既选择。之后仲叫左一客鸡翼,入味得黎仲要系即叫即制作,所以入汁,鸡翼亦唔会好干,都系倾计小食佳品,但唯一美中不足既就系有少少咸,但仍然可以接受。之后我同几个朋友都一齐叫左一个南瓜海鲜焗饭,真系几个女仔食都食唔哂,可能系因为有叫埋薯条同鸡翼,所以已经好饱。焗饭南瓜蓉口感重但都易入口,配埋海鲜其实配搭都好好,两个人分都够饱。最后仲叫左个沙津,三个女人分都太过多野食,下次可以留意下,但因为串烧太热气我地都无叫,但可以既都希望下次再去试!
第一样试既系芝士薯条,份量很大份,足够三至四个朋友一齐分享一齐食。但不要睇少小食,呢一份薯条系十分饱,加埋芝士系面,如果想倾计既,会系最好既选择。 之后仲叫左一客鸡翼,入味得黎仲要系即叫即制作,所以入汁,鸡翼亦唔会好干,都系倾计小食佳品,但唯一美中不足既就系有少少咸,但仍然可以接受。 之后我同几个朋友都一齐叫左一个南瓜海鲜焗饭,真系几个女仔食都食唔哂,可能系因为有叫埋薯条同鸡翼,所以已经好饱。焗饭南瓜蓉口感重但都易入口,配埋海鲜其实配搭都好好,两个人分都够饱。最后仲叫左个沙津,三个女人分都太过多野食,下次可以留意下,但因为串烧太热气我地都无叫,但可以既都希望下次再去试!