2022-12-22 35 浏览
之前朋友介绍元朗呢间串烧!今日经过元朗就朋友去试一试!我哋当日平日夜晚差唔多8:00去到,餐厅面积唔细,枱同枱之间相隔阔绰,坐得舒服。当日入面都有唔少顾客,一路食仲一路越嚟越多人入座,可想而知呢间餐厅都好受欢迎!真系晚饭宵夜嘅最佳之选!肉类方面,我哋叫咗五花腩,鸡全翼,牛肉串,猪颈肉五花腩烧得岩岩好,肉和脂肪融为一体,串烧必食!鸡全翼好正呀,大大只啖啖肉,18蚊平靓正猪颈肉系一客上嘅,唔系串烧,份量唔少啊,配上甜酸酱,味道都唔错!菜类方面,我哋叫咗韭菜,茄子,一口甜薯我最推介韭菜俾大家,韭菜鲜嫩好多汁,好好味又健康,我哋仲叫咗两客添呀!海鲜🦞方面,我地叫咗大头虾! 大头虾好多好多膏,肉质都好弹牙啊,好味!我哋仲试咗一啲喺串烧店少食到嘅嘢食,就系鸡蛋花肠同埋卤肉饭。鸡蛋花肠好特别,食咗咁多串烧有少少热气食返盒肠粉中和一下,感觉唔错。卤肉饭就系比大食嘅我嚟打下底啦,味道可以我同朋友两个人叫咗好多嘢食,食到好饱都唔洗$400到埋单,好抵食,性价比好高!
之前朋友介绍元朗呢间串烧!

今日经过元朗就朋友去试一试!

我哋当日平日夜晚差唔多8:00去到,
餐厅面积唔细,枱同枱之间相隔阔绰,坐得舒服。

肉类方面,我哋叫咗五花腩,鸡全翼,牛肉串,猪颈肉

五花腩烧得岩岩好,肉和脂肪融为一体,串烧必食!

鸡全翼好正呀,大大只啖啖肉,18蚊平靓正

菜类方面,我哋叫咗韭菜,茄子,一口甜薯

海鲜🦞方面,我地叫咗大头虾!
大头虾好多好多膏,肉质都好弹牙啊,好味!

卤肉饭就系比大食嘅我嚟打下底啦,味道可以