2022-08-09
咩话?尖沙咀有间咁好食嘅四川串烧无人讲嘅?🥺 呢间餐厅装修可能平平无奇 但系每一款食物都好有惊喜 非常好食😋 一定要介绍俾大家😆呢到主要食串烧同四川粉面 我哋拣左好多串烧同一碗面食👅 必食嘅有”👍🏻”👍🏻乡烧鲭花鱼 呢个真系必食 必食 必食‼️ 好耐无出街食过烧得咁高质嘅鲭鱼🥲 唔系细细条 好厚肉所以食落好多汁🤤 外皮又烧到超香脆 咸咸哋每啖都好好食👅蒜蓉烧鲍鱼 新鲜嘅鲍鱼食落爽口弹牙😋 加上调左味嘅蒜蒜好香😀四川羊肉串 细细粒烧香 几重调味香辣惹味😋特选牛仔肉 同羊肉串处理方法相同👍🏻韭菜 烧蔬菜绝对系一间串烧店嘅考牌菜 呢度绝对有料到🤫 韭菜食落仲有汁之余又够香 调味都岩岩好🤗👍🏻娃娃菜 惊喜度比韭菜仲要高 非常juicy 一定要试😋👍🏻惹味台湾肠 烧台肠唔使我讲都知道好食 呢到加左孜然同辣椒粉一齐烧 多左一份四川风味🥰鱼片头 同炸鱼片头一样咁香脆好味🤩👍🏻滑滑豆腐 豆腐嫩滑到不得了 辣汤睇落好辣但系食落还好 好正😍👍🏻D餐 惊净系食串烧唔够饱 所以拣咗一碗面🍜 点知真系超有惊喜劲好食😳 喺店员推荐底下试咗左原只蹄花麻辣薯粉 2款配菜拣左招牌肥肠同鱼肉春卷👅 汤底已经加分 原来麻辣香
四川羊肉串 细细粒烧香 几重调味香辣惹味😋
特选牛仔肉 同羊肉串处理方法相同
👍🏻娃娃菜 惊喜度比韭菜仲要高 非常juicy 一定要试😋
鱼片头 同炸鱼片头一样咁香脆好味🤩
👍🏻D餐 惊净系食串烧唔够饱 所以拣咗一碗面🍜 点知真系超有惊喜劲好食😳 喺店员推荐底下试咗左原只蹄花麻辣薯粉 2款配菜拣左招牌肥肠同鱼肉春卷👅 汤底已经加分 原来麻辣香料系小店自己炒 配合香港人口味所以唔算好辣🌶 汤底仲饮得出有啲甜味 配搭薯粉非常好食👍🏻 原只猪蹄更加不得了 60几蚊可以食到咁巨型嘅猪蹄真系街市都买唔到 仲要炆到咁腍咁入味 咁好食得唔得架?😤
👍🏻冰粉 川菜常见甜品 冰冰凉凉解辣首选😋 加左黑糖 花生碎 提子干 仲有山楂饼 酸酸甜甜真系超好食🤩
小店新开张仲有9折优惠 2个人食到劲饱都系$328 真系超抵🌟