2024-06-20 1798 浏览
星期五六限定,串烧啤酒宵夜放题 $198廿款串烧任食,即叫即烧,大推无骨鸡中翼,啖啖嫰滑鸡肉!我Encore左4转阿!蜂蜜芥末鸭丸都几得意,中间好似有软骨咁口感爽脆;红柳枝羊肉串,羊肉味吃起来特别香;珍宝烟肉香肠串好似系用烟肉包住司华力肠咁,好大枝野!食左咁多肉,蔬菜頪都有个串烧交通灯,是三色椒酿虾滑,都几好食,仲食左两条烧茄子,见茄子皮无烧㶶,真系可以连皮都食埋!最后要食埋串烧鲜菠萝,见佢系一条条咁烧,烧好再斩件,比较厚身,又甜又多汁。餐厅长期跟香港品牌啤酒合作,食串烧放题加$60可以任饮本地品牌S-Class的原浆啤酒,5%浓度几易入口,其实一人饮一枝已经回本,因为出面卖紧一枝都成80蚊!下次叫多几个朋友一齐食串烧畅饮先得!串烧啤酒宵夜放题
星期五六限定,串烧啤酒宵夜放题 $198
串烧啤酒宵夜放题