2019-03-23 822 浏览
见朋友post上Facebook赞间串烧店好食,见到d相野食都几吸引,最重要系自转好啱我地挂住吹水又唔睇火既人,提前个几星期订位。今日终于去试到喇入到去果下真系唔油烟,同埋坐位唔会肥林林,e样系好重要,否则我越坐越想走。店员好细心已放定围裙比客人,见到枱上既酱料都好齐全,值得讲既系佢自家制既梨汁酱,有埋辣粉 好啱我地钟意食辣既人,同埋张menu有埋烧烤时间,相当贴心首先要赞下个和牛,真系坚好食,绝对可以食到廿串整体牛、猪、羊都唔错。仲有个芝士鱼腐,入面芝士绝对唔系揸流摊既,满满既芝士,太邪恶鸟另外鸡皮,猪肠,青鱼都唔错。特别讲下佢肠既款式,墨鱼肠,台湾肠,猪柳肠都正,味道同系台湾街边既烧肠仔一样,唔会硬掘掘。食得出唔系一般放题既cheap野。以咁既价钱绝对合理既。而且汽水任饮,仲有haagendazs雪糕🍦整体黎讲,放题少见咁有良心既食店,值得encore虽然订位要提前,但接受既。我记得当年中环某间日本放题 要提前一个月book, 因为星期五至日都好爆,但质素真系有番咁上下。所以深明一个道理☝🏼 好野系要等既😂 系未难听过粗口先入到去得一枱客果d我真系淆淆地,费事嗌乜都冇。所以预早一星
首先要赞下个和牛,真系坚好食,绝对可以食到廿串
入到去得一枱客果d我真系淆淆地,费事嗌乜都冇。所以预早一星期左右都合理既。
串烧
串烧