2022-06-04
首先最近好多社交平台 都介绍既$50 串烧放题🧐今日就一于同几个朋友去试吓,两位起叫一个煲仔饭/ 1set 啤酒就可以优惠价一人加$50 食75 分钟(猪肉串,牛肉串,鸡肉串同羊肉串4款)任食,可能好多人会俾佢呃到,但我同朋友都觉得食放题唔好谂住会有咩质素啰。😮💨落完单,有位哥哥仔店员就讲解全部串烧都即叫即烧,所以店舖出串烧会一人一set 咁出,务求做到热辣辣又新鲜好味俾你🤨等左大概5-7 分钟左右,终于黎到今日嘅重点……….哗真系唔系讲笑,串烧真系俾我预期之中好味(我敢讲,依间小店龙井d放题串烧全部都好好味)我终于明白点解佢要一set一set咁出,即叫即烧定炸定哂俾你真系食得出嫁。d肉汁真系流出黎唔系讲玩👍🏼唔明d人点解会话垃圾,唔通50 蚊真系好似米芝连咁样😰不过每个人口味唔同,所以你觉得好食唔代表人地都觉得好食,但如果放题黎讲,我同朋友都觉得唔差,起码人地真系用心制作。香港地做生意都难,加上疫情令到大家系依一年身心俱疲,所以我同朋友都真心支持依啲小店。食完一转就黎煲仔饭,落单到食完一转串烧大概15 分钟左右,我同朋友落左个田鸡排骨煲仔饭同腊肠滑鸡煲仔饭,哗顶……..煲仔饭都咁好
食完一转就黎煲仔饭,落单到食完一转串烧大概15 分钟左右,我同朋友落左个田鸡排骨煲仔饭同腊肠滑鸡煲仔饭,哗顶……..煲仔饭都咁好食既😌仲要有埋饭焦tim ,真系离谱😂
最后我地个个都饱到上心口,串烧一共食左96 串,系呀,你地无睇错系96 串,1 串都$20 ,羊肉串仲要$28 嫁,埋单都系$500 到,真系仲想点?总结我同朋友认为如果大家系想坐得舒服又可以食到性价比高嘅串烧,不坊黎荃湾龙井试下💪🏻唔好见有啲劣评就打消左黎嘅念头,同埋串烧系应该要耐心等待,虽然佢计时但耐左哥哥仔都话会补返d时间俾我地(不过当日我地系中午时段黎所以先唔太多人),所以大家应该自己亲身黎试吓就知道了😙👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼