芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
2023-05-08 45 浏览
讲起大埔食串烧饮下酒,都一定系芝加哥串烧酒埸! 因为佢D串烧都真系好高质! 一开始会比左d nuts,其实都几好食。串烧好多款简! 叫左一口和牛串,薄烧安格斯牛肉葱串。牛肉葱串好好食,葱又可以解左肉既腻! 而且都烧得岩岩好~ 又唔会焦左!鸡肉软骨棒好好食,今晚既no.1,仲有埋生蛋可以点黎食,肉质又唔会鞋,下次黎一定要狂点呢个! 呢到连鸡翅包饭都有! 鸡翅表面烧到岩岩好,调味有少少甜,几好食。鸡子串真系第一次食,而且比想像中大份,同埋原来唔会有奇怪味,感觉几有趣。大葱鸡肉串都系我最爱之一,鸡肉系超嫩滑! 海鲜方面叫左烧鲍鱼,蛏子,白鳝同埋扇贝,全部都好新鲜,蛏子仲要系好大只!好抵食。 野饮呢到系好多款,今次叫左款craft beer试试,spitfire系有D胡椒同埋red grapes味,算系几易入口! 另外就叫左基本款1664。呢到主要都系环境好岩成班FD黎睇下波吹下水饮下酒,真系一个唔错既选择!