芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
2023-03-19 20 浏览
♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍大埔区:芝加哥串烧酒埸✿见系连OpenRice都认证嘅餐厅🤩所以今日就入咗大埔试下!!✿✨!!菜式推介!!✨🍖 日本和牛牛舌 $38 好少见咁厚身同埋咁大块嘅牛舌🥰大满足!!!🤪🤪🤪🦪香蒜香葱鲍鱼 $98(3pcs)觉得虽然系烧烤嘅方式,但系鲍鱼都唔会煮得唔会好老😁而且佢嘅调味,刚刚好~🍗日本和牛棒 $45佢仲配埋一个点蛋浆嘅酱油🥰啲和牛食落口啲又会爆出黎🥹so juicyyy🍆烧茄子 $35去串烧店食烧茄子就一定了吧😉而呢一间嘅茄子好大条 !同埋啲孜然粉好香💗💗💖✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小编食评✨👧🏻: 有得食串烧,又有得饮酒🥰so chill👦🏻:The vibe of restaurant is so nice for chill and talk wif frds✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐厅评分:味道:💗💗💗💗💗价钱:💗💗💗💗地点方便:💗💗餐厅服务:💗💗💗💗餐厅整洁:💗💗💗💗CP值:💰💰💰💰回头率:80%✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡
♡每一篇都系很用心写的食评♡⑅◡̈*!!
📍大埔区:芝加哥串烧酒埸

见系连OpenRice都认证嘅餐厅🤩
所以今日就入咗大埔试下!!

✨!!菜式推介!!✨
🍖 日本和牛牛舌 $38
好少见咁厚身同埋咁大块嘅牛舌🥰
大满足!!!🤪🤪🤪

🦪香蒜香葱鲍鱼 $98(3pcs)
觉得虽然系烧烤嘅方式,但系鲍鱼都唔会煮得唔会好老😁
而且佢嘅调味,刚刚好~

🍗日本和牛棒 $45
佢仲配埋一个点蛋浆嘅酱油🥰
啲和牛食落口啲又会爆出黎🥹so juicyyy

🍆烧茄子 $35
去串烧店食烧茄子就一定了吧😉
而呢一间嘅茄子好大条 !
同埋啲孜然粉好香💗💗💖

✨小编食评✨
👧🏻: 有得食串烧,又有得饮酒🥰so chill

📍餐厅评分:

CP值:💰💰💰💰
回头率:80%
地址
📍大埔太和路15号太和中心地下37号

👧🏻👦🏻我哋系一对成日周围食嘢嘅couple,
希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨

#852foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodieblogger #hkfoods #food #foodiehk #foodstagram #美食 #美食推荐 #美食日记 #香港美食 #香港好去处 #情侣好去处 #观塘美食 #旺角美食 #荃湾美食 #尖沙咀美食 #太子美食 #couplefood