2025-03-02 0 浏览
加左精选双拼点食面🍝麻辣萝卜肉燥香菇米粉+春卷(仲可选配其他小食),汤底十分有重庆风味,一入口麻辣酸爽,都几过瘾😆好适合钟意食辣既朋友尝试,萝卜煮得几好,一入口就断又无渣🤣。另外烟鸭胸春卷都好脆,入面系蔬菜,可以中和春卷既油腻感,整体都不错~鸡扒肠仔饭🍛个饭可以选择洋葱或黑椒汁。而我叫左洋葱汁,呢度洋葱汁系好独特系混合茄汁,而且更将饭同酱分开装,十分贴心!可以因应自己需要加添~个人觉得酱汁捞饭几唔错,茄汁味唔重,食落几融合嘅口感同甜甜地嘅感觉。作为呢个饭黎讲份量几十足,充足肉食,啱晒我消耗完体力嘅一日,补充十足饱足感!😋串烧系列🍢个人几钟意个粉丝扇贝,口感食落肉质几丰厚滋味🤩而overall串烧都有几香嘅孜然味~牛油金菇咬感几清脆,食落shokshok声!而美中不足嘅系如果茄子同秋刀鱼皮可以冇咁㶶就更佳😆而呢度环境都十分企理~用餐感觉十分舒适!

而呢度环境都十分企理~用餐感觉十分舒适!