2024-01-04 328 浏览
串烧Omakase 🙈师傅喺面前即刻整即刻烧日式的感觉真系唔一样炭火烧串烧真系更加香😝前菜盛合:青瓜丝拌匀沙律酱,加埋蟹柳同蟹籽,食落口感清新爽脆,好开胃。鸡肝酱多士:大家平时多食鹅肝,鸡肝就比较少见,佢嘅口感好软绵,入口即化,同脆口多士一齐食,味道丰富多层次。鸡胸软骨:鸡胸软骨好脆口,你可以加岩盐或者青柠调味,更加开胃。汁烧鸡肉大葱:用日式酱汁烧鸡肉同大葱,味道甜美香口,好好味。猪🐽串烧除咗鸡肉串烧,仲有猪肉串烧,外皮烧得香脆,好下饭。盐烧鸡背肉:鸡背肉系第一次试食,肉质好嫩滑,一啖咬落去唔会有嚡口嘅感觉。葱粒吞拿鱼蓉配渍物:呢道菜唔需要额外调味,用紫菜包住吞拿鱼蓉同渍物,鲜美十足,好开胃。唐扬鸡:唐扬鸡用纸袋包装,撕开纸袋就即刻食,鸡肉炸得香脆,好松脆。鸡掌心:鸡掌心即系鸡脚,已经去骨,一口食落去,充满骨胶原嘅滋味。野菜天妇罗盛合:天妇罗里面有辣椒、关东煮萝卜同粟米面,外皮薄脆,好好味。汁烧鸡心:鸡心用烧汁烤,冇内脏嘅臭味,味道甜甜香口。盐烧鸡尾:鸡尾处理干净,冇异味,用盐烧,咸咸香香,好好食。免治鸡肉棒配兰王蛋:免治鸡肉棒大件,拌埋兰王蛋食,绝对系最好嘅搭配!烧鸡翼:整只鸡翼烤得
串烧Omakase 🙈
师傅喺面前即刻整即刻烧
日式的感觉真系唔一样
炭火烧串烧真系更加香😝

前菜盛合:

鸡肝酱多士:

鸡胸软骨:
鸡胸软骨好脆口,你可以加岩盐或者青柠调味,更加开胃。

汁烧鸡肉大葱:
用日式酱汁烧鸡肉同大葱,味道甜美香口,好好味。

猪🐽串烧
除咗鸡肉串烧,仲有猪肉串烧,外皮烧得香脆,好下饭。

盐烧鸡背肉:

葱粒吞拿鱼蓉配渍物:

唐扬鸡:
唐扬鸡用纸袋包装,撕开纸袋就即刻食,鸡肉炸得香脆,好松脆。

鸡掌心:
鸡掌心即系鸡脚,已经去骨,一口食落去,充满骨胶原嘅滋味。

野菜天妇罗盛合:
天妇罗里面有辣椒、关东煮萝卜同粟米面,外皮薄脆,好好味。

汁烧鸡心:
鸡心用烧汁烤,冇内脏嘅臭味,味道甜甜香口。

盐烧鸡尾:
鸡尾处理干净,冇异味,用盐烧,咸咸香香,好好食。

免治鸡肉棒配兰王蛋:
免治鸡肉棒大件,拌埋兰王蛋食,绝对系最好嘅搭配!

烧鸡翼:
整只鸡翼烤得外皮香脆,食落去口感丰富~
最后仲有鳗鱼饭同埋浓郁嘅鸡汤面🍜