2019-12-13
ShowTime Sports Bar (尖沙咀).⚜️避风塘炸餐肉粒⚜️.充满住炸蒜,粒粒餐肉炸得皮脆外软,好香,𩠌酒食真系一流!.⚜️德国特色香肠拼薯蓉⚜️.多款德国🇩🇪肠,少少辣,有纽伦堡肉肠,法兰克福香肠等,再问店员拎左芥辣酱(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).⚜️$78/$98/$118串烧组合⚜️.不同价钱系不同嘅串烧食物选配,价格包四串串烧加一杯饮品,$78的啱晒想饮酒🍻平平地食少少嘅意愿!我地叫左鸡软骨,多春鱼,鸡翼,大葱鸡肉串等,成碟一次过劲多!.⚜️白汁海鲜意大利饭⚜️.呢个等候时间耐啲,份量唔多,但味道不错!.⚜️水牛城鸡翼⚜️.系属于浓味嘅buffalo wing 味道偏向酸同有少少辣,一碟五只!.—————————————————-环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 ShowTime Sports Bar (尖沙咀)尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁3楼.—————————————————————-
⚜️避风塘炸餐肉粒⚜️
充满住炸蒜,粒粒餐肉炸得皮脆外软,好香,𩠌酒食真系一流!
⚜️德国特色香肠拼薯蓉⚜️
⚜️$78/$98/$118串烧组合⚜️
⚜️白汁海鲜意大利饭⚜️
呢个等候时间耐啲,份量唔多,但味道不错!
⚜️水牛城鸡翼⚜️
—————————————————-
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 ShowTime Sports Bar (尖沙咀)
尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁3楼
—————————————————————-