2021-09-18
良心串烧店仲要有得任食,非常少见又特别.店舖偏细,数埋应该得10枱左右,book定枱道唔怕到时黎到full晒.一入到去店员已经好热情咁介绍食物、饮品、食用步骤、下单方法等等,超级nice,唔会令到人不知所措.烧烤炉系有条链不停转动,只要将店员串好嘅肉方系上面,卡准个位个位放上去炉上面,串烧就会自己转,唔洗技巧都可以烧到好靓枱面有个表有埋时间俾我哋参考,计埋时间就可以一边倾一边等,时间到就可以马上开吃!.食物选择非常之多,我好钟意食牛舌,厚烧牛舌介有保存左个口感同水份,一啲都唔会干所有食物都无调味,无腌料浸过,食落淡淡鲜味,亦都唔使惊自己食左啲咩奇怪嘢落肚调味粉就放晒系枱面,可以跟自己嘅口味落适当嘅调味料,大推椒盐,超有台湾风味肉类呢就咁落海盐已经好好味蔬菜类就推荐车厘茄同菠萝,烧过之后超好味唔觉唔觉食左好多串,唔好以为咁食唔会饱,食下食下都好满足,捧住个肚走2个人$500都唔洗,价钱合理,又有得食又有得玩甜品都好好味,鸡蛋仔一定要配雪糕食
肉类呢就咁落海盐已经好好味
蔬菜类就推荐车厘茄同菠萝,烧过之后超好味
2个人$500都唔洗,价钱合理,又有得食又有得玩
甜品都好好味,鸡蛋仔一定要配雪糕食