丸十あぶり牧场Maruju Aburi Farm好挂住乡下🥲 每次睇完孤独的美食家果股想食日本野既悸动好强大😳 每次行新世纪都会经过 门口好多肉😂 今次终于入去试下啦🤤 原本谂住试下佢既烧肉 但望到个日出富士丼同和牛三文治 即刻转軚 试下和食先😂极上牛柳三文治原来唔系和牛Sando 可能我影相影耐咗?佢个包包唔脆🥲味道正常既 胜在肉既分量可以 虽然同和牛三文治冇得比 但呢个价钱 都算系咁😂日出富士丼食落比望落味道淡 但有只做为灵魂既半熟蛋 食得我好欢喜🤤牛肉分量都好唔错 可以再试🥰亲子盛盒+火炙三文鱼亲子卷完全因为喜欢三文鱼😂食物正常😂价钱: 极上牛柳三文治 $168 日出富士丼 $188 亲子盛盒 $108 火炙三文鱼亲子卷 $108 环境: 🦕🦕🦕🦎/5食物: 🦕🦕🦕🦎/5性价比: 🦕🦕🦕🦎/5P.s 店内有几个小哥哥服务态度超级好😆 又帮我地调位 帮我地影相 惊我地叫太多食唔晒又会同我地倾下😂#vanvan_旺角 #vanvan_日式料理 #vanvan_寿司
丸十あぶり牧场Maruju Aburi Farm

好挂住乡下🥲