真系不得之了啦🤤 呢间餐厅系近期食过最特别又好食嘅日本餐🇯🇵 主打串烧同拉面 仲有劲多特色野 其他地方食唔到😍环境好新净非常日系 仲有榻榻米房book🌸🎋🪵❣️炒枝豆 $38好大盘 送酒做前菜都一流💁🏻‍♀️ 用左黑蒜炒超香浓🤤❣️麻酱麻辣冻豆腐 $36呢个配搭几新鲜但好夹😍 麻辣酱香但唔辣🌶 都几多辣椒渣好惹味 豆浆都几滑¨̮♡︎❣️免治鸡肉棒 $38❣️紫苏梅酱鸡肉串 $32❣️鸡颈肉 $38串烧我食亲日本嘢必点🤙🏻 呢度劲多特色( ˘͈ ᵕ ˘͈ )尤其是系鸡 好多部位都有 鸡颈肉都系第一次食 肉质好爽弹🐓 紫苏梅酱就refreshing🌱 免治鸡肉棒系最癫‼️ 橙黄色嘅蛋黄蛋味特别浓 比普通蛋贵好多架😭❣️厚烧牛舌 $58❣️豚肉芦笋串 $32❣️烧白鳝 $68❣️冬菇 $24❣️日本青椒仔 $28牛舌系必食 厚身有口感 加盐同柠檬已经好好食🐄 店家推荐点黄芥末 又几夹㖞😼豚肉芦笋好食 青椒讲明系日本货🇯🇵💁🏻‍♀️最惊喜系白鳝 皮烧得脆 肉入口都仲好软滑😋❣️(梅酒) 吟香梅 般落刀 $68佢哋都有好多唔同嘅酒‼️ 呢款系有辣椒味🌶饮落唔会太呛又得意 可以一试🥃❣️鲍鱼山芋铁板烧$98见到真系忍唔住 价钱又唔
主打串烧同拉面 仲有劲多特色野 其他地方食唔到😍

❣️(梅酒) 吟香梅 般落刀 $68
佢哋都有好多唔同嘅酒‼️ 呢款系有辣椒味🌶
饮落唔会太呛又得意 可以一试🥃

❣️鲍鱼山芋铁板烧$98
见到真系忍唔住 价钱又唔贵( ˙༥˙ )
同传统铁板烧有啲唔同 用咗山芋去整🍠 会比较健康 口感会软糯啲 边位都有脆😆
入边就冇包椰菜 反而系有芝士呀‼️🧀🧀🧀
所以切起嘅时候好surprised🥳 拉芝OMG😋
酱汁好够 每啖都极满足( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝) 鲍鱼好爽口~
鲍鱼山芋铁板烧

❣️长崎拉面(猪骨汤)$108🍜