⿻⿻ 𝘖𝘤𝘪𝘰𓏲𓏱𓏭𓏭呢间cafe系旺角大围都有分店 好耐之前食过一次旺角铺都唔错 今次试下坑口呢间 地方大啲阔落啲 比较有空间感 装修风格主要系木桌椅同绿色植物 灯光明亮 感觉好舒服 (✿︎´ ꒳ ` )♡︎ 叫咗主打嘅all day breakfast 最特别系有窝夫 鸡扒都几大块下 肉质鲜嫩 配窝夫食几正 炒蛋都唔错 仲有猪肉肠、火腿、茄汁豆、薯条、大番茄、沙律 超丰富!佢地甜品款式超级多 menu有差唔多十版都系唔同种类嘅甜品 试咗伯爵茶味嘅镬仔热香饼 厚厚嘅两块热香饼加一大球雪糕 镬仔上面系伯爵茶酱同溶咗嘅棉花糖 热香饼嘅质地比起pancake更加似蛋糕 好浓蛋香味 热辣辣咁配埋雪糕 ♡⃛︎甜得嚟份量几大 两个人分都几饱 如果打算嗌要记住留返个位俾佢~𓏲𓏱𓏭𓏭晚餐set (奥斯经典全日早餐+柠檬姜茶) $118镬仔伯爵茶雪山热香饼 $79
⿻⿻
𝘖𝘤𝘪𝘰