听同事讲公司附近开咗一间人气奶昔窝夫小店钟意奶昔同窝夫嘅我,又点可以错过😍呢度嘅奶昔用当造嘅优质新鲜水果制作,而且唔会加水、加冰,用新鲜水果同新鲜牛奶,材料纯天然👍🏻每款奶昔仲可以免费拣一款Topping 架🤩窝夫款式亦有好多选择,即叫即新鲜制作,亦不会用蛋粉、蛋浆制作,呢度嘅材料会采用优质面粉和新鲜鸡蛋新鲜制作🍿爆谷岩盐焦糖奶昔$40好靓靓❤️面头布满脆脆嘅香甜爆谷,Topping 我拣咗Extra 焦糖,焦糖香甜中又带小小咸咸地,加埋真系好正😋味道更加突出🍫意大利金莎朱古力榛子酱奶昔$50呢杯个Topping 我拣咗烤榛子粒,杯面布满榛子粒碎,除咗榛子酱嘅香味,重有啖啖嘅榛子粒粒😋奶昔好顺滑,奶香味浓,perfect match👍🏻🧇 巴马火腿芝士窝夫$50呢个有惊喜❤️真系又好食又足料,窝夫外脆内软,面头两大片刨满巴马臣芝士碎嘅巴马火腿,下层见到店员加左半个新鲜牛油果🥑大量新鲜沙律菜,真系好多料,将个窝夫冧到好高,真系劲丰富,好正又好靓呀😍估唔到咸嘅窝夫又几好食㖞!推介🤗🧇🍓士多啤梨窝夫$45喜欢士多啤梨嘅朋友唔好错过啊!热辣辣脆脆哋嘅窝夫上布满蛋香味重嘅吉士酱🤩再加上桃胶,大量香甜
听同事讲公司附近开咗一间人气奶昔窝夫小店
钟意奶昔同窝夫嘅我,又点可以错过😍
🍿爆谷岩盐焦糖奶昔$40
🍫意大利金莎朱古力榛子酱奶昔$50
🧇 巴马火腿芝士窝夫$50
🧇🍓士多啤梨窝夫$45
喜欢士多啤梨嘅朋友唔好错过啊!热辣辣脆脆哋嘅窝夫上布满蛋香味重嘅吉士酱🤩再加上桃胶,大量香甜嘅士多啤梨,呢款都好好食呀😋
奶昔系列4款选择:
水果系列、🍫经典系列、☕咖啡或茶系列、🥗田园系列
🧇窝夫系列3款选择:
🍌鲜果系列、🧇经典系列、🧀巴马臣芝士系列