2024-06-25
🌟餐厅: Brava Java Coffee📍地址:元朗西菁街23号富达广场地下118号舖💰价位:$50- $100⏰营业时间:星期一至日 09:00 - 18:00📱电话:93234328趁今个周末,一于入元朗揾埋家姐撑枱脚,揾返间特色嘅Cafe叹返杯咖啡chill 下先🩷🩷今次我哋就拣咗呢一间📍Brava Java Coffee💁🏻♀️主打最近大热嘅Caramel Cheese Coffee以及一系列欧陆式美食及甜品,啱晒我同家姐慢慢叹,即刻介绍吓先😍😍———————————————————🔹 全日早餐 Brava Brunchin 大大份材料丰富!有齐烟三文鱼、牛油果、焗豆、炒蛋、大啡菇、香草薯粒、蕃茄及cream cheese bagel,两个人share嚟食冇得弹🔥特别一赞煎大啡菇,够晒Juicy,菇味浓郁材料新鲜,配合埋芝士味香浓嘅cream cheesebagel,呢个全日早餐性价比十足🌟———————————————————🔹 枫糖烟肉太阳蛋牛角窝夫摆盘精美,够晒立体感!烟肉用枫糖煎香,外层焦脆咸香味十足,再加上蛋浆浓郁嘅太阳蛋,搭配埋外脆内软嘅牛角窝夫,大大啖食口感丰
📍地址:元朗西菁街23号富达广场地下118号舖
💰价位:$50- $100
⏰营业时间:星期一至日 09:00 - 18:00
📱电话:93234328
🔹 全日早餐 Brava Brunchin
🔹 枫糖烟肉太阳蛋牛角窝夫
摆盘精美,够晒立体感!烟肉用枫糖煎香,外层焦脆咸香味十足,再加上蛋浆浓郁嘅太阳蛋,搭配埋外脆内软嘅牛角窝夫,大大啖食口感丰富,超满足😚😚
🔹 Matcha Tiramisu
自家制嘅抹茶提拉米苏,份量十足,上层抹茶味道甘甜,配以酒味浓郁嘅内层馅料,成个配搭好出色,食得好满足💯
🔹 Caramel Cheese Coffee
超吸晴嘅Caramel Cheese coffee,上层铺满劲多挪威咸香芝士,打卡一流📸📸
咖啡入口烘焙味十足,果仁味浓郁,够晒提神及解腻,焦糖芝士令到成杯咖啡更具层次感,口感丰富,超推介一试🥰
🔹 Cold Brew Black
Clod Brew Black 以独立樽装盛载,卖相精致!咖啡味香醇,入口滑顺,令人齿颊留香,冻饮够晒解渴💡