2020-11-17
相信雅都商场Go Go Mall既foodcourt已经成为左唔少屯门人既饭堂🙃我都当然唔例外...食物种类多到你有选择困难症,价钱都好经济👍 今次介绍主打槟城美食既马拉公公😋白咖哩海鲜渗渗 $48渗渗系马来西亚既特色面食,即系油面沟米线,食落有双重口感😍 依碗海鲜渗渗真系好足料,有虾、鱼蛋、鱼腐、鱼片、蛋等等😋本身见到个碗唔算大,仲怕会唔饱,点知食到一半都已经饱饱地😂好喜欢白咖哩有好浓既椰汁味,轻微辣,加埋炸蒜真系好惹味!! 咖哩鸡配白饭 $45依个咖哩鸡捞饭真系💯 见到层辣油以为会好辣,点知又唔会㖞,仲有阵好特别既香料味🤩 椰香味好浓,中和左咖哩既辣,捞饭一流!! 最欣赏系啖啖肉既鸡,全部都系鸡髀肉😱 肉质鲜嫩得黎好结实💪🏻大旧到我要好小心翼翼地夹起佢影俾大家睇(揸筷子劲差😂)马拉拉茶 (跟餐+$7)拉茶系奶茶既一种,绝对系马来西亚特色茶饮😉原来马拉拉茶系咁好饮,无奶茶既涩味,但又唔会好甜!! 淡淡既茶香慢慢系口中渗出,黎多杯呀唔该✌🏻☺️
白咖哩海鲜渗渗 $48
咖哩鸡配白饭 $45
马拉拉茶 (跟餐+$7)