2025-01-28
🪐有冇去过蓝色主题星空装潢楼上酒吧打卡!😚喺网上见到呢间酒吧餐厅嘅装修超级靓,整个以蓝色为主题的星空酒吧,环境中,整个空间散发著浪漫同神秘的氛围,酒吧内部嘅灯光柔和,俾人感觉到温馨舒适,除咗甜品吸引,仲有主食都好吸引,上到去一开门俾门面银蓝色嘅装修眼前一亮亦都系打卡焦点,两个透明半波波吊胶椅超级靓,走廊仲铺满好多银色嘅波波装饰,感觉超梦幻!☺️行到入去餐厅入边仲有假星空,墙上边好多星际嘅装饰,超级有心思,仲要吊住一个月亮型嘅灯椅,打卡位影咗劲多相😍,假星空天花板仲见到模仿流星飞过添,超梦幻嘅装修好舒服😌!另外仲有晚上可以唱歌嘅位置,气氛一定非常好!期待夜晚黑再来😍。。。▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️🔥火焰熔岩黑松露芝士双管粉 $136配Affogatto店员用火枪烧溶面头嘅芝士,溶咗嘅芝士同黑松露混合,就即刻闻到劲香,再捞埋入双管粉,好大满足感,唔错!Affogatto,热斋啡淋落冰冻云呢拿雪糕球,睇住雪糕溶嘅过程好疗愈😌🍕辣肉肠手工薄饼 $118配Spanish Coffee大赞手工薄饼出色,底薄够脆,芝士焗到刚刚好有拉丝质感,再加辣肉肠系完美配搭,好好食!Spanish Coffee面
🪐有冇去过蓝色主题星空装潢楼上酒吧打卡!
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
🔥火焰熔岩黑松露芝士双管粉 $136
配Affogatto
🍕辣肉肠手工薄饼 $118
配Spanish Coffee
Spanish Coffee面头有块我最钟意焦糖片,中间有啲cream,下便有类似Mocha 嘅咖啡,咖啡入边有少少酒调一调成杯嘅口感,呢个打卡一流,揸住杯嘢可以喺月亮度打卡丫!
蜜糖无花果流心芝士多士 $88
有好多新鲜嘅无花果同埋新鲜嘅桃,面头糁咗开心果粒,中间夹住芝士cream,最低层系面包多士,面头有蜜糖,成个蛋糕全部一齐食先好食,分开食就冇𠮶种口感味,唔错呀,打卡一流!
🍞法兰西多士 $78
厚厚嘅手撕多士,面头有云呢拿雪糕球同朱古力粉,加埋士多啤梨同莓伴碟,有一碟打卡诚品!
🍹有自家制嘅水果茶任饮