2021-03-20
时代广场同其他商场一样,购物满额可以换现金券,咁岩朋友送左2张美食现金券俾我,于是就去揾下有咩好食。见到呢间韩式餐厅个menu 都几吸引,格局又宽躺,于是决定入去试下。第一次见到韩国菜系主打蛋包饭🤩仲有意粉同其他韩国菜。我地见个蛋包饭卖相又几吸引,决定叫来一试一坐低,店员已经送上细细碟既酸萝卜我叫咗 炖牛肋骨蛋包饭,朋友就叫咗 油渍番茄未来牛肉蛋包饭🥄 炖牛肋骨蛋包饭($112)一上枱😍即刻哗左出黎,个蛋劲饱满👍🏻👍🏻👍🏻店员会帮你系蛋既中间𠝹开🍴等中间既蛋液流落来🤤 个蛋劲滑,虽然蛋系冇调味过,但胜在个饭系用牛肉汁炖过,有小小似蕃茄既微酸甜,连埋个蛋食岩岩好,好好味😽 牛肋骨有2大旧,唔算太淋,唔系一入口即化𠮶种,但都唔系硬,算ok,但对我来讲咸左少少(朋友试左话唔咸)最惊喜系佢既配菜有冬菇❤️好入味整体来讲好味既👍🏻推🥄 油渍番茄未来牛肉蛋包饭($98)我试左少少,佢个味好特别,似系蕃茄肉酱,但又有一阵香料既味,好食但唔识形容🤔未来牛肉食落似猪肉多d,而个饭就系普通白饭我地1:15pm去到,唔洗等位,如果多人要排队就唔值得等啦
一坐低,店员已经送上细细碟既酸萝卜
我叫咗 炖牛肋骨蛋包饭,朋友就叫咗 油渍番茄未来牛肉蛋包饭
🥄 炖牛肋骨蛋包饭($112)
一上枱😍即刻哗左出黎,个蛋劲饱满👍🏻👍🏻👍🏻
整体来讲好味既👍🏻推
🥄 油渍番茄未来牛肉蛋包饭($98)
我地1:15pm去到,唔洗等位,如果多人要排队就唔值得等啦