2018-03-30 140 浏览
趁住复活节, 谂住去远少少觅食, 今次由九龙搭车去到西营盘揾左间cafe食lunch。呢间cafe主打waffle, 唔想食太heavy既都可以拣三文治、沙律𠮶啲。Crispy crepe breakfast有猪肉肠、茄汁豆、炒蛋、薯饼、沙律、crepe。Crepe入面仲有芝士同火腿。 我叫咗一份即叫即烘既三文治, 里面夹住芝士同烟三文鱼。我最欣赏呢间cafe既系就算系grilled sandwich, 佢都会有三款面包俾你拣 (panini/ toast/ baguette), 而我就拣咗panini。即叫即烘既三文治好脆, 旁边亦附上少量沙律。饮品方面, 我点咗生果茶, 生果茶旁边亦附上蜜糖以增添甜度。生果茶饮落有苺味, 好舒服。

即叫即烘既三文治好脆, 旁边亦附上少量沙律。
生果茶

2018-03-30