2023-02-28
一早就入左上水开工,平时冇黎开呢一头既我,一早约咗住附近既朋友仔带我去揾好野食~去咗呢间「All Day Cafe」,位于上水广场5楼,地点邻近火车站,够哂方便~ 呢度主打丰富既All day breakfast,而且食物材料可以按喜好自由配搭,为食既我就紧系order 最丰富个款combo set ~———————————————————🔹All Day Breakfast (5+5 add-on)本身个set 已经包左沙律、蘑菇、火腿、蛋及茄汁豆,我再加埋粟米、薯饼、肠、烟三文鱼同埋松饼,大满足!!整体黎讲,每样食物都有d,感觉超丰富,食个咁丰盛既早餐,人都开心d ———————————————————🔹红酒烩牛肉长通粉朋友就叫左呢款红酒烩牛肉长通粉。牛肉烩得非常入味,肉质够哂松软,红酒蕃茄汤汁熬制味道够浓郁,配埋长通粉黎食就更加正~———————————————————🔹冻美式咖啡 及 热鲜奶咖啡最后当然叹埋杯提神咖啡先冻美式咖啡入口甘香味浓,咖啡豆味都几浓厚,好正 热鲜奶咖啡入口够滑顺,奶泡调制得够浓厚,值得一试!———————————————————总结餐厅环境设计时尚,灯
🔹红酒烩牛肉长通粉
🔹冻美式咖啡 及 热鲜奶咖啡
总结
餐厅环境设计时尚,灯光充足,食物款式及选择都好齐全除左全日早餐之外,午市仲提供一系列手工意粉及套餐,仲有自家制蛋糕供应,够哂多元化