2021-03-19 71 浏览
目前嘅Burger多数都喺以牛肉馅料作为主流,就算有鸡肉、羊肉汉堡,通常都会系被忽略嘅款式🤔Munchies嘅汉堡就系以鸡肉为主,再创造唔同特制酱汁嘅配搭,演变出多重滋味😋⭐️Combo B :鸡肉汉堡+薯格+独家低卡饮料 $98• 激辣鸡肉汉堡 依个burger出埋Warning讲到明真喺食到辣先叫,有少少俾佢大到,但人生就喺咩都要挑战下🔥利申先我谭仔最多食到小辣🤣头𠮶两啖嘅感觉唔算太强烈,之后越食越刺激,佢喺坚辣嘅,但系对我嚟讲又唔会话辣到食唔到😎酱汁辣得好过瘾,面包充满甜甜嘅牛油香,鸡扒金黄香脆劲厚身,咬开见到啲肉汁滴紧落嚟,jeng!• 韩式香辣鸡肉汉堡同样喺辣鸡堡,依款辣度相比激辣款mild好多,Sauce系韩式嘅甜辣酱,尤如大大件无骨嘅韩式炸鸡夹喺面包之中,好有韩国风味,绝对系惹味之选😝• 薯格薯格大大块,份量都唔少,加埋个burger真系会饱到上心口😜• 金菊龙珠果乌龙茶哩到饮品主打低卡,所有果汁卡路里只有50-70克,冇啲咩汽水依啲邪恶嘢,罪恶感都低啲🤣金菊龙珠果饮落小小似银菊露啲fd,清热气啱哂配burger😌• 火龙果迷迭香虽有唔太饮得出火龙果嘅味,不过酸酸地好解渴😋

⭐️Combo B :鸡肉汉堡+薯格+独家低卡饮料 $98

• 激辣鸡肉汉堡

• 韩式香辣鸡肉汉堡

• 薯格

• 金菊龙珠果乌龙茶

• 火龙果迷迭香
虽有唔太饮得出火龙果嘅味,不过酸酸地好解渴😋