2024-05-09
由韩国人主理嘅韩国味道系唔同啲🙈 ᴏᴘᴘᴀ真系好贴心嫁,除咗有单点之外,仲推出咗2-3人嘅套餐,啱晒有选择困难症嘅人😆 最重要系元朗近我,太ᴊᴇɴɢ了😋1️⃣ 2至3人套餐ʙ🍴心大心细唔知拣咩好,呢3款套餐就帮到手啦💓 全部都系几个拣一款,仲包埋饮品,够哂抵🥤 我就拣咗烤牛肉拌饭、ʟᴀʙᴏᴋᴋɪ、泡菜煎饼同鱼饼串汤,嗌套餐抵过单嗌好多😚烤牛肉拌饭用咗切到好碎嘅牛肉,加入菠菜、芽菜同煎蛋等配菜😆ʟᴀʙᴏᴋᴋɪ认真惹味~烟烟韧韧嘅年糕加上鱼饼,仲有半只蛋蛋,拉面好弹牙,捞埋甜辣汁一齐食够哂过瘾😍泡菜煎饼系意外地嘅大份,但劲甜心分到三角形一件,唔算好脆但系我中意嘅口感😋而鱼饼串啖啖肉,大大条🙈配埋热辣辣嘅汤就啱哂啦🍢2️⃣ 蜜糖蒜蓉炸鸡🍗韩国野必嗌一定系炸鸡😋 呢到有成5款口味嘅鸡,总有一款啱口味😎 我中意将蜜糖炸鸡连埋啲蒜蓉一齐食,皮脆肉嫩,简直闻到都流哂口水🥳3️⃣ 饮品🥤相信大家都知平时买呢啲都唔平~ 难得呢到包两罐饮品,呢两款有埋果粒添嫁🤣
1️⃣ 2至3人套餐ʙ🍴
烤牛肉拌饭用咗切到好碎嘅牛肉,加入菠菜、芽菜同煎蛋等配菜😆
而鱼饼串啖啖肉,大大条🙈
配埋热辣辣嘅汤就啱哂啦🍢
2️⃣ 蜜糖蒜蓉炸鸡🍗