放工夜晚同朋友食晚饭, 可能时间尚早, 唔驶等太耐就已经有位, 但过一阵门口已经排哂队.饮品柯打了Green Tea Latte, 有靓靓拉花, 特地叫少甜味道刚刚好. Mint Mocha Slush额外加忌廉, 大大杯薄荷味又够几好饮.食物方面煎蛋蛋黄酱鸡肉牛油果多士, 蛋黄酱令鸡肉同牛油果味道更加配合, 多士切开时仲系脆卜卜, 加上少少沙律菜非常清新开胃. 明太子忌廉大虾炖饭系我最欣赏嘅菜式, 大虾爽口, 明太子汁够浓, 炖饭软硬度适中, 非常美味停唔到口.最后仲有甜品伯爵茶忌廉糖渍橙片梳乎厘, 另配movenpick云呢拿雪糕, 梳乎厘刚焗好仲热辣辣好松软, 伯爵茶忌廉出乎意料唔会太甜仲有浓郁茶味, 加上糖渍橙片同雪糕非常回味.很满意的一餐, 而且价钱适宜, 难怪咁多人愿意排位光临打卡
很满意的一餐, 而且价钱适宜, 难怪咁多人愿意排位光临打卡

Green Tea Latte
Mint Mocha Slush