餐厅: QUE (東薈城名店倉)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-20 231 浏览
同朋友做生日见呢间餐厅环境几靓所以book枱食晚餐星期六晚6点钟入座,当时个场都几爆当中有唔少枱系食甜品所以如果大家嚟食book枱会稳阵啲我哋叫咗一个二人餐$488首先有凯撒沙律沙律味道都正常发挥不过系特别在佢有一只炸流心蛋切开个下系好啱拍片打个靓卡小食要咗炸单骨鸡翼配明太子酱我觉得食落其实味道都好普通,不过不失炸单骨鸡翼好处在于女仔食起上嚟比较方便但唔好处就系炸粉较多,而且冇全只炸鸡翼咁多肉汁同埋啖啖肉不过嚟得呢啲靓靓cafe,食得方便同靓先符合打卡宗旨嘛主食有一个软壳蟹意粉同埋一个三色鱼生丼不过唔记得咗影低个丼两份主食其实份量都唔算好多我会形容为女仔食量而且味道其实都系普普通通冇惊喜亦冇失望全晚我觉得最出色反而系杯香桃富士梳打味道好fresh而且甜味系好清新、冇负担个样亦都好啱打卡不过败笔系份量少,而且只杯仲崩咗...饮嘅时候如果唔小心好易整亲甜品系芭菲又贯彻打卡宗旨,佢系俾你自己倒热嘅酱落去个朱古力度热溶佢不过份量真系好细,几啖就食完食完呢餐我谂都未必会翻兜喇但如果你好钟意打卡又想环境坐得舒服咁呢度都应该几啱你但如果你系为饱肚、食美食的话我谂你会失望而回
同朋友做生日

不过系特别在佢有一只炸流心蛋
切开个下系好啱拍片打个靓卡
脆炸单骨鸡翼配明太子酱

小食要咗炸单骨鸡翼配明太子酱
我觉得食落其实味道都好普通,不过不失
炸单骨鸡翼好处在于女仔食起上嚟比较方便
但唔好处就系炸粉较多,而且冇全只炸鸡翼咁多肉汁同埋啖啖肉
不过嚟得呢啲靓靓cafe,食得方便同靓先符合打卡宗旨嘛

软壳蟹意粉

而且味道其实都系普普通通
冇惊喜亦冇失望

香桃富士梳打

全晚我觉得最出色反而系杯香桃富士梳打
味道好fresh而且甜味系好清新、冇负担
个样亦都好啱打卡
不过败笔系份量少,而且只杯仲崩咗...
饮嘅时候如果唔小心好易整亲

静岗县红茶芭菲

甜品系芭菲
又贯彻打卡宗旨,佢系俾你自己倒热嘅酱落去个朱古力度热溶佢
不过份量真系好细,几啖就食完

食完呢餐我谂都未必会翻兜喇
但如果你好钟意打卡
又想环境坐得舒服
咁呢度都应该几啱你
但如果你系为饱肚、食美食的话
我谂你会失望而回
香桃富士梳打