餐厅: 永興冰室
资讯:

2023-07-21 716 浏览
潮流兴监狱play。要体验监狱,去咩澳牛?茶餐厅满足到你。由坐低到走𠮶一刻,啲侍应贯彻主题监狱式服务,落单唔望人态度west掟嘢落台全部交足戏。常餐个通粉一食完即刻收你嘢,争在未讲一句「走啊你!」,呢度戏就争少少。讲返主题餐厅啲食物,本身见到常餐有番茄汤通粉,心谂正㖞,于是拣左呢间。嚟到发现原来系番茄+汤通粉。而味道考虑埋性价比就真系below average。唔正常嘅餐仲可唔可以叫常餐?建议改为特餐。但可能性价比低都系主题餐厅嘅特色。我好少俾差嘅review,因为唔想影响人地生意。但食完成肚火,真系忍唔住反映下。我唔系要求卑躬屈膝嘅服务,亦唔一定同意顾客至上,但要求最基本嘅礼貌其实唔系好过份?当然,由主题餐厅嘅角度评分,呢间整体100分。而且人来人往,可能真系潮流兴监狱play。
潮流兴监狱play。

要体验监狱,去咩澳牛?茶餐厅满足到你。