2018-04-04
今次又有友人介绍去左一间Cafe, 但今次唔单单系因为野食, 当然去呢类主题Cafe, 入面嘅服务呀, 设备呀都好重要~ 我地唔系去Cafe 当然系去玩, 唔系温书, 唔系叹Coffee, 有咩玩都系好重要XD首先拣左两款食物, 分别系咖哩汉堡饭及蕃茄酱蛋包饭!去开主题Cafe 朋友就知道, 一般当中店员都会为来宾用茄汁画下画..XD以下就系两幅昼像, 请大家细心欣赏!! 上者为咖哩汉堡饭, 以日式咖哩做底加上薯仔、红萝卜,以及汉堡扒~ 食落都算OK 啦, 不过咖哩味道有D唔够浓, 汉堡有D老, 但味道都算OK, 整体都OK啦~下者就算唔错, 蛋包饭入面有炒饭加上蕃茄,之类, 整得唔错! 蛋岩岩好包实D 饭, 唔会穿左或者一整就散哂~ 亦唔会因为咁而蛋层好厚身, 岩岩好~ 入面包住热辣辣嘅饭系真的唔错~ 加上茄汁酸酸, 愈食愈想食XD 加上店员精美图昼, 加上一份精致~之后CAFE 内也有好多好多桌戏供客人游玩, 亦无限时, 绝对比你玩个够, 玩到闷先走都未迟XD
首先拣左两款食物, 分别系咖哩汉堡饭及蕃茄酱蛋包饭!
以下就系两幅昼像, 请大家细心欣赏!!
咖哩汉堡饭
蕃茄酱蛋包饭
加上店员精美图昼, 加上一份精致~