冲着个窝夫🧇而来,呢间餐厅喺service apartment 里面,唔转登揾真系未必揾到~首先同朋友一人叫咗一个正餐,我拣咗咸牛脷risotto,朋友食truffle spaghetti with cream sauce。两碟都非常啖味,啖到好似系俾病人食果种感觉🤥 唔知自己食紧愉乜,一间餐厅点解可以呈现咁样嘅货色?反而杯Ginger latte有惊喜🤗 钟意食姜嘅朋友又惊太劲太辣,呢杯就blend得啱啱好,而且仲有粒粒嘅姜粒几有口感!由于个主食实在太差啦,我同朋友都心谂:「如果连个窝夫都唔好食,咁呢间野可以Blacklist得😅」... 好彩无论卖相定口感都有80分,窝夫好脆同够厚身,水果嘅份量都算多,食到最后都仲可以夹一啖cream一啖雪糕🍦同埋面头嘅莓酱都好衬成碟野,所以总算冇失望,唔系白行一趟啦haha