2021-09-03 1559 浏览
講咗咁耐,終於有機會等到位可以入去食啦!次次都因為等嘅人太多,最後放棄。今次等咗半個鐘,安排咗吧位坐,整體都坐得好舒服,夠闊落。整體環境就係好適合飲酒睇波,氣氛好好。知道係美式份量,所以都只係敢叫一個主食,二份芝士蛋糕。烤蒜雞肉蝴蝶粉:大大粒嘅雞肉,棉棉嘅青豆,配上濃濃嘅奶香芝士汁,再以一味似係酸洋蔥嘅提味,配合煎到香脆嘅培根做點綴,非常好食!但都係果句,份量好大!30週年紀念朱古力芝士蛋糕:白色部分係芝士醬,中間同底果層食落似係布朗尼嘅口感,食一兩啖係覺得好食,但到食到第三啖已經頂唔順,超級甜!好似食緊濃縮版嘅超甜朱古力加芝士cream 咁。無敵紅絲絨蛋糕:因為太飽,呢款就外賣返屋企,但其實口味分別唔太大,芝士Cream加白朱古力,都係超級甜!成個口就只係得糖嘅味道,紅色嘅部份已經食唔出係啲咩。但見到個蛋糕櫃好治癒整體黎講,個人覺得蛋糕太甜啦,甜到有啲死甜果種,食完即刻起痰主餐好食係意想唔到好食,下次有機會都會再試下其他,但一定會叫齊人先敢去試。至於芝士蛋糕……真係要慎重選擇……
烤蒜雞肉蝴蝶粉

烤蒜雞肉蝴蝶粉:
但都係果句,份量好大!

30週年紀念朱古力芝士蛋糕

30週年紀念朱古力芝士蛋糕:

無敵紅絲絨蛋糕

無敵紅絲絨蛋糕:

但見到個蛋糕櫃好治癒

至於芝士蛋糕……真係要慎重選擇……
2021-08-05
烤蒜雞肉蝴蝶粉