Tuned Coffee & Roastery (太子)📍太子洗衣街163-163A号鸿德大厦地下B号舖💁🏻‍♀️发现Moko 附近有一间熟悉都做得几好嘅Cafe!由商场行过去都只系5分钟,下次如果去附近行街都有多个选择啦!🛍️🛒👍🏻佢哋个menu都几多选择!我哋自己砌咗个full set, 有沙律,两个主食,两杯饮品,同埋一份甜品!🥗无花果合桃石榴果黑醋沙律 $105好少可会见到无花果同埋石榴沙律!仲要份量都唔少!落咗甜甜地嘅意大利黑醋,酸酸甜甜非常之开胃!🥪烟三文鱼配以酸包多士 $110多士部份用咗Sour Dough, 亦都焗到得脆脆地!而头铺满烟三文鱼,仲有个特别惹味配嘅沙律酱伴碟,味道好丰富!🍝合桃脆脆卡邦尼粗管通粉 $118Carbonara 酱汁浓稠程度做得啱啱好!唔会太杰或太干,湿润程度适中,忌廉味道亦都非常浓郁!粗管通粉亦做到烟靭弹牙,完全吸引晒啲汁,好好味!🍓🧇草莓玫瑰果酱贝壳窝夫 $115必叫甜品!呢款贝壳窝夫总共有三只味,有士多啤梨味, Oreo,同埋焦糖口味!士多啤梨酱一啲都唔会过甜!而主角贝壳窝夫就非常出色,蛋味同牛油味非常香浓!质感做得好松软,一啲黏口嘅感觉都
Tuned Coffee & Roastery (太子)
📍太子洗衣街163-163A号鸿德大厦地下B号舖

👍🏻佢哋个menu都几多选择!

🥗无花果合桃石榴果黑醋沙律 $105
好少可会见到无花果同埋石榴沙律!仲要份量都唔少!
落咗甜甜地嘅意大利黑醋,酸酸甜甜非常之开胃!
无花果合桃石榴果黑醋沙律

🥪烟三文鱼配以酸包多士 $110
多士部份用咗Sour Dough, 亦都焗到得脆脆地!

🍝合桃脆脆卡邦尼粗管通粉 $118
粗管通粉亦做到烟靭弹牙,完全吸引晒啲汁,好好味!

🍓🧇草莓玫瑰果酱贝壳窝夫 $115
士多啤梨酱一啲都唔会过甜!而主角贝壳窝夫就非常出色,蛋味同牛油味非常香浓!质感做得好松软,一啲黏口嘅感觉都冇!
估唔到一个咖啡店甜品都做得咁好,真系超赞!

☕️新鲜番石柳冰黑咖啡 $60
而饮品方面,极力推荐呢款石榴咖啡!
除咗佢打卡好靓之外,亦都非常之有内涵😆
新鲜石榴汁整成嘅沙冰非常之香同清甜!
慢慢融入黑咖啡之中,完美中和苦涩度!
新鲜番石柳冰黑咖啡

☕️Blackccino $45
咖啡味都几香比较容易入口嘅选择!
Blackccino
2023-08-02