2022-08-06 1099 浏览
丼吉日式吉列猪排专门店地址:尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L401舖自从屋企人N年前带我食过之后就爱上咗呢间餐厅啦😘,呢㗎疫情关系太太太耐无去日本旅行🇯🇵,突然好挂住日本美食,一于又再去帮衬,叹番个邪恶吉列猪扒先😈!鹿儿岛特等厚切豚肉定食🐷🍱$338作为鹿儿岛豚顶级豚肉之一,呢到嘅吉列猪扒真系还原日本味道!吉列猪扒真系做得好好好好好食😍, 猪扒唔单止好大块,肥瘦比例好平均,而且炸粉炸外脆内软,咬落口啖啖都有油脂味,肉质唔鞋好重肉味好Juicy🥰,无论系猪控肉控嘅朋友一定会劲钟意❤️~如果再蘸埋自己磨嘅芝麻粉同酱汁一齐食,酸酸甜甜口感会仲更强更香更丰富细腻,好开胃,正🥳!吉列大虾猪柳定食🍤🐷🍱 $308猪柳厚身,肉质鲜嫩松化啖啖肉好Juicy😚,虽然系炸但完全唔觉得油腻,炸粉炸到件件啲金黄色大虾猪柳薄脆超松化,加上虾肉大大只扎实弹牙虾味浓郁😎,啖啖都食得出系真材实料,连虾壳都炸得好香口,正🤩!
丼吉日式吉列猪排专门店
地址:尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L401舖