2022-05-11 611 浏览
从未食过丼吉,因为见外卖好抵所以试下,不过外卖炸物十居其九都唔会好食,但估唔到佢嘅炸物完全无呢个问题,仲要冻咗都超级好食,下次一定会再帮衬!🥢吉列猪扒定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️定食非常丰富,有餐汤蚬肉面豉汤、前菜椰菜丝、主菜猪扒+白饭同甜品西瓜,而酱料如猪扒汁、芝麻、紫菜汁、柚子汁、蔴酱都跟足,虽然系外卖但仍然有如堂食感觉,尤其主角猪扒,松化香脆程度唔似入过外卖盒,炸物品质有5粒星水准,就算猪扒冻咗仍然好好味,至于肉质软熟juicy,厚切大大块,必点!🥢吉列猪柳定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️猪柳同猪扒同样好食,但我略嫌呢个形状咬落有啲拮口,如果好似猪扒咁切件会更完美,至于口感,我觉得同猪扒一样腍身,分别不大,但份量就觉得猪扒多啲。二人共消费:$246

🥢吉列猪扒定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢吉列猪柳定食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消费:$246
2022-04-22
20 分钟 (外卖自取)
  • 吉列猪扒定食