2022-08-22 47 浏览
丼瀛J-city | 亲民日本菜🍙观塘都有唔少日本菜可以选择 工厦区度试下日本料理观塘餐厅普遍性价比都相较高❤️丼瀛J-city 装修都系以平实为主 而已成间餐厅都几大间店舖宽敞 唔同同旁边既台逼埋一齐蟹籽虾饺豆腐丸咬落去 见到蟹籽份量都多 鲜艳既颜色令我更加开胃豆腐丸都系偏软身 咬落去啖啖肉😊配埋蟹籽 味道几特别蕃茄豆腐沙律 配胡麻酱蕃茄同豆腐系卡拉卡拉咁夹住 上面再铺左蟹籽作为一个开胃菜几特别 几清新🥳底仲有沙律菜铺度 配埋胡麻酱食就好好味吉列广岛蚝(4只)😊吉列炸到外脆内软 即炸上碟广岛蚝蚝味几浓❤️季节空运(五点)刺身盛🐟🐡有半条厨师发板嘅空运鱼 要睇返当日有咩新鲜鱼到🐟店员话今日系一条鲷鱼 仲有一厚柚子醋同葱花既酱油专门点佢仲有 拖罗 三文鱼 带子刺身 鲜虾🥳油脂分布好好 有鱼油香味 新鲜而食唔到雪藏味甜虾肉质鲜甜而有弹性❤️🍴整体评价:蕃茄豆腐沙律作为开胃菜几好 有清新口味刺身全部都够新鲜 食唔到雪藏味😆吉列广岛蚝都炸得好香口👍🏼推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️——————————————————————————————📌 观塘骏业街56号中海日升中心1楼B号舖付款方式Visa Master
丼瀛J-city | 亲民日本菜🍙

吉列广岛蚝都炸得好香口👍🏼
推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️

📌 观塘骏业街56号中海日升中心1楼B号舖

付款方式
Visa Master AlipayHK 支付宝 现金 八达通 AE 银联