2024-05-30
✨ 二人餐 💰$398丰富刺身丼💰有成16款鱼生刺身三文鱼腩、油甘鱼腩、厚切赤身、厚切剑鱼腩、八爪鱼、乌贼、北寄贝、马刀贝、帆立贝、芝士蟹籽、海胆鱿鱼、帝王蟹棒、中华沙律、飞鱼籽、碎葱吞拿鱼、珍宝赤虾,呢个size一定够二人份量,刺身够新鲜,好鲜味,拌饭食够多款式,好丰盛套餐亦都包埋炸物盛合,有饺子、芝麻鸡翼、墨鱼咀,各款炸到金黄香脆,亦都有酱酱汁可以点嚟食,会更加好食,另外仲有味噌汤、沙律、甜品,一个价钱已经包晒全部嘢,性价比高,全日供应✨ 鉄丼家 💰$110一款厚切吞拿+四款自选配料+米饭底,另外配埋味噌汤,自选配料有成40款,任选任搭,可以试唔同嘅刺身配料,我今次就拣咗寿司饭底+厚切赤身+碎葱吞拿鱼+赤虾+汁烧帆立贝+帝皇蟹棒,刺身新鲜,份量好够,一个人食够晒
丰富刺身丼💰有成16款鱼生刺身
✨ 鉄丼家 💰$110