2020-11-05 43 浏览
同两个朋友系旺角打完羽毛球之后 就谂住揾间餐厅求其食 行过见到有车仔面 都好耐无食过 我地三个人就走入去食下铺面都算几大下 起码唔会有逼”喼”的感觉 整个铺面既间格亦好分明, 俾我一种好干净卫生的感觉见到 MENU 就知道佢除左车仔面之外 仲有颇多小食的选择 由于太肚饿既关系 我地嗌左三个车仔面再加三个小食同两个菜 好似放题咁 哈哈哈我就嗌左个墨丸炸豆腐猪肠沙嗲米粉三样𩠌都好味 墨丸十分之弹牙爽口 唔会好似出面食果 d 咁搓左好多肥猪肉入去 猪肠亦好够腍 佢同炸豆腐索左个沙嗲汤底劲惹味炸唐扬鸡块 吉列蚝 吉列猪排是日式放题必叫 估唔到呢度都有 佢呢到既大概系二人份量 三样炸物的火侯都控制得唔错 值得推荐的是吉列蚝 外面好松化 咬开后都仲有好多汁 唔会”干争争” 而菜心都好够油水,亦都好腍甜而最最最重点推介就系佢的樽仔奶茶 茶底个味好浓 奶同茶既比例好夹 系一款十足十的港式奶茶整体黎讲, 食物水准系中上既, 而价钱,系旺角黎讲简直可以用亲民黎形容, 呢间铺相信都会系我地三个既专用饭堂了

日式吉列蚝

炸吉列猪排