2023-03-12
听闻好好食嘅手打牛肉汉堡店,终于有机会嚟试下啦餐厅虽然舖面细细,但系有半开放式嘅窗台位,空间感好大,加埋入面仲有高身bar枱,chill爆呀今次无试到佢嘅signature Honbo,因为对我嚟讲太多肉啦哈哈Cheese Burger上到枱快手影张相就趁热食!面包烘得热又脆,咬落都好香包同牛油味。手打牛又真系肥瘦适中,咬落口感唔会话太实/太肥腻。配料就有蕃茄生菜生洋葱,另加咗grilled onions。其他野就正正常常啦Fries因为已经食cheese burger就无再嗌cheesy fries。薯条幼身香薯味,都系我中意食嘅炸薯条😆朋友就嗌咗double cheese burger,就多块手打肉扒啦。佢话口感好好👍🏼呢到仲有draught beer,系无milkshake架 grow up get a beer🤣食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五⭐️为最高分数)
Cheese Burger
Fries
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五⭐️为最高分数)