美滋锅真心想试好耐 ✌🏻✌🏻 今日终于 Book 到 !! 平日都好爆场 !! 装修好有心思 😍😍 一入门口已经见到劲大只 , 非常打卡-able 嘅玫瑰花熊仔 !! 小朋友同女士们都一定好钟意 ! 另外门口隔离就有一个儿童乐园 , 估唔到火锅店都会有游玩区 👏👏 带埋小朋友黎可以俾佢喺度放下电 , 另外仲发现食店好细心 , 扫瞄店内 QR code 可以透过镜头睇到儿童乐园嘅情况 , 等爹哋妈咪们都可以安心一路食饭 , 一路睇住小朋友玩嘅情况 , 抵赞 !! 👍👍👍 一入到去右手边就系调味料 , 小食 , 生果区 同 饮品区 , 调味款式又多又齐全 !!食店座位阔落 , 枱面都好多空间 , 而且设备齐全 , 有得叉电 , 亦提供纸巾 , 牙签 , 餐具亦干净齐全 ! 细微位全部到位 ! 😉😉美滋锅提供 4 款 2 小时火锅放题 , 如果想再食好啲 , 仲可以追加收费食物 ~ 放题除咗包 60 款火锅配料之外 , 仲会附送时令刺身拼盘 , 蔬菜综合盘同儿童乐园 !! 😁😁汤底都好多款 ! 好多款都想试 😝😝 所以我哋拣咗 4 色汤底 (养生药膳醉鸡锅 , 胶原蛋白养颜美容锅 , 滋补养

汤底都好多款 ! 好多款都想试 😝😝 所以我哋拣咗 4 色汤底 (养生药膳醉鸡锅 , 胶原蛋白养颜美容锅 , 滋补养生香辣锅同清凉解热雪耳椰子锅 ) , 4 个汤底各有特色 , 我最钟意香辣同醉鸡锅 , 而且每个锅入边都用左好多材料去煲 , 绝对系真材实料 ! 😋😋
时令刺身拼盘
一啲都唔颓 , 有 5 款刺身 , 甜虾 , 带子 , 北寄贝 , 三文鱼同八爪鱼 😌😌 质素都唔错 !
蔬菜综合盘
手切鹧鸪牛肉
😍😍😍😍😍 d 牛靓到呢 !! 手切牛肉有一定厚度 , 识落有口感 , 有咬口 !
顶级上选和牛
油脂好丰富 ! 就算渌到全熟都好软腍 ! 🥰🥰
美国安格斯牛小排
白鳝
超大片 ! 肉弹牙 , 鱼油丰富 , 好好食 ! 😋
珍珠蚌
好好食 , 弹牙 , 鲜甜 😳 份量又多 , 高质 !
珊瑚蚌
元贝墨鱼滑
我地仲食左竹签虾 , 牛舌 , 猪肉片 , 沙白 , 牛柏叶

整体黎讲 , 食店座位阔落 😍 装修有格调 , 加上有儿童乐园同多个靓靓打卡位 , 无论情侣拍拖 👫 定一家大细 👨‍👨‍👧‍👦 嚟边炉放题都好适合 !! 🤗
  • 美国安格斯牛小排
  • 珍珠蚌