2020-05-02
今晚同中学同学食饭,话说都有差不多两年冇见……因为最近疫情关系,好多有质素嘅舖头生意都好差,所以上星期老同就约我去食呢间石烧吉列牛🐮🥩Book咗6:00 ,准时到达!入去坐低,因为限聚令餐厅唔可以坐超过半数人,所以连埋我哋都系得四枱客,但系已经叫咗”坐满”😰我哋两个睇咗餐牌一阵,吉列牛就必定要叫啦,另外问靓女侍应有咩推介🤗佢就介绍咗鸡翼+薯条🍟另外我哋叫咗两杯啤酒🍻落晒单之后,靓仔即刻摆咗个石烧系我前面,其实个心已经急不及待🥰啤酒嚟到,未有得食就饮住先🍻有前菜食啦,蔬菜沙律加蟹子,我旋风式吞咗落肚😆顶级吉列牛拼盘到,唔使讲咁多,马上煎几块吉列牛先🥩🥩🥩我就习惯唔煎太熟,舔少少沙律酱,一啖牛+一啖饭,幻想到咩感觉啦🤪靓女侍应吩咐温泉蛋要捞埋白饭一齐食,果然甘香😍😍千羽一大盘🐔炸到脆卜卜,我就更钟意食右上角有酱汁嘅半骨鸡翼,食落去够方便,一啖鸡翼一啖啤酒🍻大盘炸薯条🍟配上混酱满足🥰🥰
Book咗6:00 ,准时到达!
啤酒嚟到,未有得食就饮住先🍻
有前菜食啦,蔬菜沙律加蟹子,我旋风式吞咗落肚😆
顶级吉列牛拼盘到,唔使讲咁多,马上煎几块吉列牛先🥩🥩🥩
靓女侍应吩咐温泉蛋要捞埋白饭一齐食,果然甘香😍😍
大盘炸薯条🍟配上混酱
满足🥰🥰