2012-03-15 402 浏览
星期四同朋友睇医生后去医肚,朋友话好耐冇去过楼上cafe啦,所以我们就揾下边间吸引,行下行下见到有一间好似几好,但撘上到去又见到呢间,价钱平d,依家食嘢真的贵左好多,我地入去坐房入面,因为出面系食烟的,不过入面都好臭烟味!我地叫左两个餐一齐食,卡邦妮意粉同埋aloha蕃茄蛋包饭,饮品要加8蚊包40元或以下饮品,我地叫左一杯焦塘朱古力咖啡及一杯热柑桔蜜!上邦妮意粉卖相都几好,都几多料,味道ok,唔会好creamy好漏,都好香,意粉弹牙,好食, 份量一适中. 另一个aloha蕃茄蛋包饭好大份呀,卖相好特别,好似饭卷咁样,外面有好多蕃茄汁,试下先,好食㖞,饭系好似煎过咁好香有点似饭焦的感觉,跟住入面有一些配料,有冬菇,肉丝等等,饭系炒饭嚟架,好味.我觉得呢个好味一点呀!!饮品正常没有甚么特别.我地系度倾计都好relax的,不过真的好大烟味呀! 同埋依家原来d嘢真的好贵,楼上cafe以前好似5-60蚊都食到,依家要差唔多一百蚊啦.

我觉得呢个好味一点呀!!

饮品正常没有甚么特别.

2012-03-08