2021-04-05
烤鱼又系一样好难揾到味道好正宗嘅食物🤨 但烤鱼真系太耐冇食啦😣 今日就search 到呢间系尖沙咀既烤鱼就约男朋友收工去试下🥸 今日七点前就到左所以即刻就可以入座,坐位舒适同埋冷气够大(因为食烤鱼好热所以超加分😈)原条烤鱼深海大班 $388当然要叫烤鱼啦,店员介绍呢一款相对少骨就简左深海大班,味道就简左香辣味(小辣)🌶🌶另外会再附送四款自选配菜我地就简左(莴笋片 海带 娃娃菜 鸡髀菇)😍😍烤鱼黎到我地都比份量惊讶到😳😳 已经闻到淡淡既香辣味😍😍 当烤鱼煮沸,香味就扩散出黎🤤🤤🤤 而职员就会黎帮忙将鱼切开鱼肉嫩滑,没有骨👍🏻👍🏻👍🏻 小辣岩岩好同埋汤底好浓缩😻 配菜系汤底下煮熟非常入味另外再叫左几款配菜😻招牌肥肠 +$52一d膻味都冇 清洗非常干净 嫩鸭血 +$48本人好钟意鸭血比较嫩,久煮不硬,口感相对细嫩爽滑大大杯冻柠檬茶 +$32超超超超大杯,完全睇少左佢既份量😹😹 早知叫一杯饮品两个人share青岛啤酒 +$28烤鱼 🐟配啤酒 🍻😻 最佳配搭
原条烤鱼
深海大班 $388
另外再叫左几款配菜😻
招牌肥肠 +$52
一d膻味都冇 清洗非常干净
嫩鸭血 +$48
本人好钟意鸭血比较嫩,久煮不硬,口感相对细嫩爽滑
大大杯冻柠檬茶 +$32
青岛啤酒 +$28