2010-09-21
因為我同女朋友都係上環翻, 昨晚已是第二次光顧此店.昨晚叫了四樣鎹: 肉骨茶, 蝦參乜, 雞串燒, 印尼薄餅好快就先來了肉骨茶, 大大碗, 睇落去D 料好足, 我最怕D湯無料無味. 飲落去夠晒熱, 而且很有鮮味, 料料豐富, 唔覺唔覺飲左好多碗. 下次一定會再叫.蝦參乜: 其實本身唔知乜係參乜, 經過哥哥仔親自點名介紹, 咪試下LA, 因為始終我比較少食呢頪菜. 食落去酸酸甜甜, 蝦大大隻, 都幾重料. 本身賣相睇落去好似幾辣, 但點知我好似我女朋友唔食辣既, 都不斷係咁食. 佢話呢個好啱佢食, 所以下次都應該會再叫.印尼薄餅: 唔錯, 食落幾香口, 唔鐘意食飯既我們啱晒.雞串燒: 普普通通, 一次可以試下牛/豬.最後, 我們叫多左個火焰雪山, 呢個真係唔係成日有得食. 所以點都要試下, 食落雖然甜左D(可能我唔食太甜), 但係就好好味. 又熱又凍, 好過癮.埋單每人都一百元鬆D, 好抵食.
昨晚叫了四樣鎹: 肉骨茶, 蝦參乜, 雞串燒, 印尼薄餅
印尼薄餅: 唔錯, 食落幾香口, 唔鐘意食飯既我們啱晒.
雞串燒: 普普通通, 一次可以試下牛/豬.
埋單每人都一百元鬆D, 好抵食.