2020-01-22 1299 浏览
好耐无食蝴蝶酥,曾经都买得几密,行过见到佢,想买包过下口瘾,见到比上次去多左好多款式。由于最近好需要减肥,见到有只写住代糖既海藻糖蝴蝶酥,试食左块,感觉同原味分别唔大,味道又不过不失。本身都想买礼盒过年送下礼,好过下下都送金莎同蓝罐曲奇咁闷。但系由我入铺头试食,到我打埋电话问屋企人要预备几多盒,到四围睇揾礼盒,足足有10分钟,个店员都系无理到我,自己不停DUP低头玩电话。我行埋去问佢有无4色礼盒,佢都系无理过我既。所以最后,买左一包原味纸包蝴蝶酥过下口瘾就走人。讲真,味道 -  坚系退步左既,无以前咁松化。变左 -  咪又系咁,正常蝴蝶酥啰价钱 - 贵左好多好多,七十几蚊得十二,三块,唔抵食嫁结论咪: 等何年何月谂起好耐无食,先有几会再买。 朋友黎香港旅行话要买当手信?不了。
本身都想买礼盒过年送下礼,好过下下都送金莎同蓝罐曲奇咁闷。

讲真,
价钱 - 贵左好多好多,七十几蚊得十二,三块,唔抵食嫁
2020-01-19
外卖自取