转左喺牛头角返工之后,成日会喺附近捐窿捐罅试新餐厅😎「华安」可以话系我最喜爱既三甲之一👍🏻虽然坐得迫左啲,但平靓正,重要有失传已久既字!母!粉!😍😍😍午市12点左右去到啱啱好有位,过一阵就好多人排长龙啦~一张圆枱要坐6个人,真系肩拼肩咁😓Lunch set有固定7个,有2个仲送一碟油菜,好抵👍🏻我钟意食菜,所以多数都㨂咸蛋肉饼饭/樱花虾蒸水蛋饭😋份量大大份,热饮同冻饮一样大杯😳都几好😄叉烧蛋饭都好大碟,好新鲜热辣,感觉系3-4只蛋加一大堆叉烧,一啲都唔孤寒,足料好味!海南鸡饭仲会送一碗汤🤣啲鸡都几靓仔,唔会全部都系碎骨😵PS 间唔时都会嚟食常餐,字母粉好得意,鸡汤好浓,而且𠮶块包仲可以拣麦包,健康之选~(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)喺附近返工嘅人不妨试吓!☺️✌🏻
喺附近返工嘅人不妨试吓!☺️✌🏻
咸蛋蒸肉饼