2020-10-04 783 浏览
好耐冇high tea喇见到好多post介绍唔同酒店嘅下午茶 但系由于太迟先book 好多星期六都full晒 咁我哋唯有试吓Walkin睇吓摄唔摄到位啦近近地我哋去咗旺角帝京 不过个位置有啲难揾 要入到酒店先上到3楼 喺商场系入唔到去个下午茶系由三点到五点 三点我walkin入去佢话得返吧枱位 咁我哋都坐住先 隔咗一阵见佢啲枱唔full 我哋就request坐返落普通枱位置 其实都仲有位剩餐单都系下午茶set 今次系paul&joe主题 叫咗大概10分钟其实已经到齐左 Tea set系一早准备好 卖相都有8分第一层个松饼同油甘鱼都几好食 ;第二层咸点就一般般 感觉啲嘢都冻咗小小 但系份量就真系几够 食完第二层都开始饱饱地;第三层甜品 反而就几有惊喜 见到有个圆柱形嘅物体其实系paul&joe嘅润唇膏外型 出边个皮好重玫瑰花味个猫猫好得意 我哋冇食不过唔系因为佢太得意 只系真系成旧糖霜 影相就可以了呢个有猫猫相嘅甜品 系我呢餐最钟意嘅 白朱古力夹住一啲类似花生杏仁嘅馅 靓得来味道都好夹虽然话个下午茶去到五点 但系我哋都差唔多坐到6点 人唔算多 所以倾偈真系一流值得一题 系侍应嘅服务态度
好耐冇high tea喇

餐单都系下午茶set 今次系paul&joe主题

叫咗大概10分钟其实已经到齐左 Tea set
系一早准备好 卖相都有8分

第一层个松饼同油甘鱼都几好食 ;

值得一题 系侍应嘅服务态度唔错 成个感觉好舒服

就算平时唔系食下午茶 黎佢个bar饮杯嘢倾吓计我都觉得系一个唔错嘅选择

埋单下午茶两个人连加一大概500中 下午茶来讲算几抵 我觉得性价比都高