2022-12-27 188 浏览
丽城午餐,天气冻冻地想食啲油腻嘢,可能因为多啲热量身体嘅自然反应🤣🤣所以呢日谂住嗌d炒野,睇吓Menu,都系决定嗌食开嘅干炒牛河!因为好好味又有牛油有镬气热辣辣,河粉又弹牙可口落单过咗五至10分钟就有得食啦好快手一想点就觉得好靓仔,虽然途中牛肉好似唔系见到好多,其实混合左喺入面有好多㗎 !仲有啲炒香咗嘅芽菜同埋九黄好正! 食干炒牛河或者炒面一定要有辣椒酱!绝配!通常问侍应或者出面都有得拎因为炒野好有镬气,所以加咗罐冻嘅汽水嚟饮爽一爽佢!我钟意饮Zero无糖汽水,而家呢度成日周不时有唔同嘅选择好正!有白色可乐,无糖嘅雪碧同埋黑色嘅无糖可乐!一样价钱我梗系要白色可乐啦,好味啲㗎嘢饮𠮶边悭返啲卡路里,中和返干炒牛河嘅热量食得好爽嘅一餐

落单过咗五至10分钟就有得食啦好快手
绝配!通常问侍应或者出面都有得拎

嘢饮𠮶边悭返啲卡路里,中和返干炒牛河嘅热量
食得好爽嘅一餐
下午茶