2023-01-22 205 浏览
自从要QR code先可以入餐厅,已经冇公司饭聚。过左成年呢样野终于cancel,大家就出去食返餐好。以前嚟呢间必定要开门就盏,今次成12点半都有话,好好彩,可能系因为好多人都出左国啦。叫左啲小食share.另外每个人主食,再嚟再dessert share.炸薯条 炸得几好,系咸左少少同事叫蟹肉意粉,试左一啖,好味嘅。带子意粉,冇试到,睇落好漏试左啖肉酱意粉,都系觉得个酱好漏Meatball - sharePesto chicken risotto - 唯一一个main dish 系share. 我食左最多三啖,佢系好香好味,但如果成个食晒太rich了。钟意食risotto 嘅我,选择左mentaiko. 每次我都叫呢个,加杯mixed berries yogurt slush.小食还有蒜香鸡翼和咸蛋黄鸡翼,好香口。Fried calamari for sharing甜品叫左三款,第一度 tiramisu Pistachio flavour soufflé pancake - 但我觉得味道唔太出冇试,因唔太钟意popcorn Overall 味道系好,不过都几漏。咁heavy嘅meal

炸薯条 炸得几好,系咸左少少

同事叫蟹肉意粉,试左一啖,好味嘅。

带子意粉,冇试到,睇落好漏

试左啖肉酱意粉,都系觉得个酱好漏

Meatball - share

小食还有蒜香鸡翼和咸蛋黄鸡翼,好香口。

Fried calamari for sharing

甜品叫左三款,第一度 tiramisu

冇试,因唔太钟意popcorn

Overall 味道系好,不过都几漏。咁heavy嘅meal只可以间唔中一次。
2023-01-10
  • 明太子忌廉大虾炖饭